Logotype
Flags
Birsta

Birsta City

Den nya presentkortslösningen i Birsta City har gett en ökad försäljning – om och om igen. Norrlands största köpcentrum i Birsta strax utanför Sundsvall har bytt till Cashcoms presentkortslösning och märkt av flera positiva effekter.

– Vi bytte till Cashcoms presentkortssystem då även vårt systercentrum Erikslund Shoppingcenter i Västerås haft det ett par år. Tidigare hade vi ett annat presentkortssystem med en mer manuell hantering.

Med Cashcoms presentkort har hanteringen förenklats både för kunderna och för butikerna som tar emot presentkorten. Företagskunder som handlar mot faktura har också fått en säker och enkel hantering där Cashcom sköter hela kedjan från beställning, distribution till kunden/företaget och fakturering. Förutom automaten som säljer presentkorten direkt till kund säljs de också av personalen i Informationsdisken. Det nya systemet är enkelt för personalen att hantera – och stöter de på några frågor eller problem kontaktar de bara Cashcom supporten för snabba svar.

– Förutom en smidigare och enklare hantering, har vi märkt av en fortsatt ökad försäljning. Ja, faktiskt varje månad sen vi bytte till det nya systemet.

//Centrumledningen Birsta City

© 2015 Cashcom i Sverige AB
org.nr 556664-8407

Stockholm
Kungsgatan 54
SE-111 35 Stockholm, Sweden
Tel +46 8-555 172 60
Fax +46 8-555 172 01